
ما پیچ و رولپلاک نما بدون داربست را در سراسر تهران به صورت تخصصی و با بهترین قیمت انجام می دهیم.
تمامی خدمات ما بدون نیاز به داربست می باشد و اجرای کار با روش راپل و یا دسترسی با طناب می باشد.
خدماتی مانند مقاوم سازی سنگ نما توسط پیچ و رولپلاک نما و یا چسب های فوق قوی ، نماشویی یا شستشوی انواع نماهای ساختمانی و صنعتی و ده ها خدمات دیگر.
پس از تماس شما و هماهنگی برای بازدید توسط کارشناسان ما قرارداد بین طرفین منعقد می گردد.
پیچ و رولپلاک نما بدون داربست
پیچ و رولپلاک نما بدون داربست و با طناب از خدمات تخصصی ما می باشد که محکم سازی ، مقاوم سازی و تثبیت سنگ های نمای ساختمان را انجام می دهیم تا از سقوط و خطرات ناگواری که در پی خواهد داشت پیشگیری شود.
امروزه کار در ارتفاع با طناب و با استفاده درست از ابزار آلات استاندارد و بروز و اجرای صحیح کار توسط افراد ماهر و با تجربه ، دارای ایمنی ، کیفیت و استاندارد بسیار بالایی می باشد.
مزایای پیچ و رولپلاک نما بدون داربست
اجرای خدمات نمای ساختمان مانند پیچ و رولپلاک سنگ نما و شستشوی نما و یا سایر خدمات کار در ارتفاع با استفاده از داربست بسیار زمان بر بوده و نیاز به فضای زیادی دارد که ممکن است مانع از عبور و مرور افراد پیاده و سایر وسایل نقلیه شود.
همچنین خطرات واژگونی داربست در بادها و طوفان های ناگهانی شدید و یا پایین افتادن کارگران در صورتی که از کمربند محافظ بهره گیری نکنند بسیار زیاد است.
اما در روش راپل و یا کار با طناب از لحاظ ایمنی دارای استاندارد بسیار بالاتری نسبت به اجرای کار در ارتفاع بر روی داربست می باشد.
چرا که راپل کاران با طناب اصلی و حمایت فرود می آیند و هر کدام از طناب ها قابلیت حمل و تحمل بار بسیار زیاد را دارند، همچنین هیچ فضایی را اشغال نمی کند و مانع از عبور و مرور عابرین پیاده و سواره نمی شود.
پیچ و رولپلاک نما بدون داربست بسیار ایمن است.
امروزه تکنیک های ایمنی دست یابی با طناب ، کار در ارتفاع و امداد به خاطر امنیت بالا ، هزینه های کم و قابلیت دسترسی بالا نسبت به داربست بیشتر از قبل مورد توجه مدیران و کارشناسان امور ایمنی در سراسر دنیا و ایران (تهران و شهرستان ها) قرار گرفته اند.
پیچ و رولپلاک نما در تهران
برای محکم سازی سنگ های افتاده از نما بعد از اندازه گرفتن و متر کردن سنگی که از نما جدا شده با استفاده از سنگ فرز ، سنگ جایگزین را برش داده و سطح زیرکار را تمیز می کنیم.
سپس با چسب سنگ و یا چسب های مخصوص فوق قوی آنرا به ملات می چسبانیم و روی آنرا پیچ و رولپلاک می کنیم.
قیمت پیچ و رولپلاک نما بدون داربست در تهران بر اساس نوع سنگ و طرح نمای ساختمان و مقدار پیچی که استفاده می شود محاسبه می گردد.
پیچ و رولپلاک نما ساختمان با طناب
امروزه نصب پیچ و رولپلاک برای نمای ساختمان ها در سراسر دنیا امری ضروری و غیر قابل اجتناب شده است که ممکن است در مراحل نصب نمای ساختمان نوساز انجام شود و یا میتوان از آن در ترمیم سنگ های شکسته و یا افتاده برای بهتر و زیباتر شدن نما استفاده کرد.
استفاده از پیچ و رولپلاک سنگ نما به ایمنی نمای ساختمان ها در این شهر کمک می کند و موثرترین روشی است که سنگ نما را می توان محکم و ثابت کرد.
در بیشتر نمای ساختمان ها در ایران از نمای سنگی استفاده می شود.
با توجه به شرایط آب و هوایی و گذشت زمان و نفوذ آب پشت نمای ساختمان و یا در اثر یخ زدگی پشت سنگ های نما ممکن است ساختمان بعد از مدتی شروع به نشست کند که این اتفاق باعث می شود که به سنگ فشار بیشتری وارد و سنگ ها شکسته یا شل بشوند.
که در این شرایط پس از مدتی خطر ریزش نمای ساختمان وجود دارد.
این موضوع برای ساکنین و رهگذران بسیار خطرناک است.
بهتر است قبل از پیش آمدن چنین حوادثی از ریزش سنگ نما ، جلو گیری کرد و مطمئن ترین راه استفاده از پیچ و رولپلاک نما بدون داربست و با طناب است.
روش و چگونگی عملیات پیچ و رولپلاک نما با طناب
قبل از انجام و اجرا یا تثبیت سنگ نما و سفت کردن سنگ های نما باید روش کاری مناسب برای شرایط ساختمان مورد نظر انتخاب شود.
طبق استانداردها و شرایط کاری معمول ابتدا باید سنگ های ریزش کرده نصب شوند و سپس بقیه نما محکم می شود.
نکته بعدی این است که فاصله پیچ و رولپلاک نصبی 6 سانتی متر می باشد و اگر سنگی اندازه اش 60 سانتی متر بود با دو پیچ محکم در جای خود نصب و ثابت می شود.
استفاده از مته و رولپلاک های مناسب برای پیچ 6 سانتی متر نکته بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود.
برای پیچ و رولپلاک نما بدون داربست چند نوع رولپلاک داریم
رولپلاک ساده – رولپلاک پروانه ای – رولپلاک فیشر
نوع پیچ
نوع پیچ مصرفی در پیچ و رولپلاک نما باید از نوع ضد زنگ گالوانیزه باشد.
در مواردی خاص از پیچ های استیل نیز استفاده می شود.
پیچ های استیل مصرفی نمای ساختمان باید از جنس مرغوب و دارای دو لبه در انتها باشد.
مته های سوراخ کاری سنگ از جنس مته های دو الماسه یا چهار الماسه می باشد.
این نوع خدمات برای محکم سازی سنگ های نمای ساختمان امری ضروری می باشد.
آیا می دانید در اثر ریزش سنگ نما و بروز حادثه مدیر ساختمان مسئول است.
با پیچ و رولپلاک نما بدون داربست می توان از خیلی از حوادث جلو گیری کرد و این کار هزینه محسوب نمی شود بلکه باعث آسودگی خاطر برای همه ی ساکنین آن ساختمان است.
ما با استفاده از تکنیک های دسترسی با طناب و تجهیزات تخصصی و با کیفیت مطلوب مربوط به تثبیت و محکم سازی سنگ نما آماده ی پذیرش سفارشات شما مشتریان محترم در سراسر تهران با مناسب ترین قیمت ها می باشیم.
عواملی که باعث ریزش سنگ نما می شود و باید از پیچ و رولپلاک نما بدون داربست استفاده کرد:
1- نشست ساختمان
2- خاک برش کاری قبل از نصب
3- فرسایش و خوب نبودن ملات پشت سنگ
4- بازسازی داخل ساختمان
محکم سازی نمای ساختمان با پیچ و رولپلاک نما بدون داربست
اما نگران نباشید هر دردی درمانی دارد و هر مشکلی راه حلی دارد.
آنچه که اهمیت دارد این است که هر چه زودتر این مقاوم سازی سنگ نما و یا حتی نصب سنگ نما افتاده اقدام کنید و ساختمان خود را نه تنها دوباره زیباتر کنید بلکه نسبت به ایمن سازی نما ساختمان هم سریعا اقدام کنید.
برای انجام دادن پیچ و رولپلاک نما بدون داربست برای ساختمان خود با ما تماس بگیرید.
مطلب مرتبط :